Tulevat tapahtumat


Sata vuotta tamperelaista puhallinmusiikkia
Keskiviikkona 22.11.2017 klo 19
Tampereen tuomiokirkko

JOULULEVYN JULKAISUKONSERTTI
Lauantaina 2.12.2017 klo 18:00
Viinikan kirkko

MUSIIKKIAKATEMIAN JOULUKONSERTTI
Tampere-talo
Ti 19.12.2017

Ajankohtaista


Madetojan Tampere-kantaatti esitetään 22.11.2017

02.11.2017

Tämä Tampereen hengen tavoittava teos esitetään Kamarikuoro Näsin ja puhallinyhtyeen voimin Tampu Ry:n konsertissa. Myös Luonto & ihminen -nimellä kulkeva teos kuvailee Näsijärven ja Pyhäjärven laineita, pilviä hipovia tehtaanpiippuja, kuohuvia koskia ja tunnelmallista Pyynikkiä. Lisäksi konsertissa kuullaan puhallinmusiikin teoksia sadan vuoden ajalta, tietysti tamperelaista.

Kuoro


Kamarikuoro Näsi on vuonna 2000 perustettu kamarikuoro, joka koostuu ammattimuusikoista sekä kokeneista harrastajamuusikoista.

Kuoro konsertoi säännöllisesti Tampereella ja sen lähiseuduilla. Omien esiintymistensä ohella kuoro osallistuu Tampereen ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelmaan ja Tampereen konservatorion opetukseen toimimalla ylimpien kuoronjohtotutkintojen instrumenttina ja avustaen suurproduktioissa. Kuoroa johtaa Markus Yli-Jokipii.

Johtaja


Kamarikuoro Näsin kuoron johtaja Markus Yli-Jokipii

Kuoron taiteellinen johtaja Markus Yli-Jokipii työskentelee kuoronjohtajana, kapellimestarina ja pedagogina.

Yli-Jokipii on Tampereen Musiikkiakatemian taiteellinen suunnittelija ja Tampereen ammattikorkeakoulun kuoronjohdon lehtori. Tällä hetkellä hän toimii Kamarikuoro Näsin sekä perustamansa ammattilaiskuoro Tampere Cappellan taiteellisena johtajana.

Yli-Jokipii on merkittävästi uudistanut ja monipuolistanut pirkanmaalaista kuoroelämää muun muassa perustamalla Pirkanmaan kuorokeskus -hankekokonaisuuden. Yli-Jokipii työskenteli 2008-2015 Kuninkaantien muusikoiden barokkiorkesterin kapellimestarina. Hän on vieraillut mm. Helsingin kamarikuoron ja EMO Ensemblen johtajana. Orkesterinjohtajana Yli-Jokipii on erikoistunut etenkin kuoro-orkesteriteosten esittämiseen. Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry on valinnut Yli-Jokipiin Vuoden 2017 kuoronjohtajaksi. 

Yhteystiedot


Tilaa kuoro esiintymään juhliin ja tilaisuuksiin

Kuoroa tai sen pienryhmiä voi tilata esiintymään erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin teemme sinulle ehdotuksen ohjelmasta!

Ota yhteyttä!

nasinaani@kamarikuoronasi.fi

Puheenjohtaja

Marjo Lahtimo
nasinaani@kamarikuoronasi.fi

Hallituksen muut jäsenet

Outi Hietanen, jäsensihteeri
Veera Hölsö, sihteeri, markkinointivastaava
Sanna Rikberg, rahastonhoitaja
Pekka Hölsö, konserttimestari

kuoronjohtaja

Markus Yli-Jokipii
markus.yli-jokipii@tamk.fi

Kuoron postiosoite

Kamarikuoro Näsi c/o TAMK musiikki
F. E. Sillanpään katu 9
33230 Tampere